Penguasaan Dumbbell

Click to view text only

Penguasaan Dumbbell.woocommerce-product-gallery {opacity: 1! penting; }
RUMAH
TENTANG SAYA
BEKERJASAMA DENGAN SAYA
PENGUASAAN DUMBBELL
HUBUNGI


PENGUASAAN DUMBBELL

Penguasaan Dumbbell termasuk 18 latihan yang sengit yang meningkatkan pengkondisian, meningkatkan kekuatan, dan membakar lemak badan - semuanya dalam 25 minit atau kurang setiap sesi.

Anda tidak memerlukan gim penuh peralatan atau jam dari rumah untuk mendapatkan bentuk.

Penguasaan Dumbbell memberikan anda kebebasan untuk memilih bila dan di mana anda ingin bekerja supaya anda boleh menikmati pengembaraan, momen dengan keluarga anda, dan melancong semasa anda bekerja atau membina perniagaan anda.

Setiap latihan dilengkapi dengan 3 tahap keamatan yang memberi anda kelonggaran untuk memilih pengembaraan anda sendiri setiap hari.

Gunakan latihan ini sebagai program 6 minggu untuk memulakan perjalanan kecergasan anda atau sebagai pemenang untuk menghilangkan salah satu sesi latihan kekuatan anda.

Ia adalah kehidupan anda, saya mencipta Dumbbell Domination kerana anda berhak untuk memilih bagaimana dan bila anda mahu bersenam.

PROGRAM DIKELUARKAN SEHINGGA SPRING 2018

Daftar di sini dan menjadi yang pertama untuk diberitahu apabila ia tersedia lagi.

Girls Gone StrongWHO ADALAH DUMBBELL DOMINASI UNTUK?


Ia adalah untuk semua orang yang mahukan program latihan yang sesuai dengan kehidupan mereka - bukan satu program yang meletakkan anda dalam kotak.

Sama ada anda baru memulakan perjalanan kecergasan anda atau jauh di sepanjang jalan, seorang ibu yang terpaksa bekerja semasa anak-anak tidur, atau usahawan perjalanan, Penguasaan Dumbbell mempunyai latihan dan intensiti yang anda sukai.

Anda tidak memerlukan gim penuh peralatan dan bunyi keras untuk mendapatkan senaman yang sengit. Anda hanya perlu dumbbells, beberapa ruang untuk bergerak, dan 25 minit atau kurang.

Pemula - Bersenam di rumah atau di gym - di mana sahaja anda merasa paling selesa.
Advanced - Pilih keamatan anda dan ambil kecergasan anda ke peringkat seterusnya.
Mamas - Bersenam sementara anak-anak anda tidur di bilik sebelah.
Usahawan Perjalanan - gimnasium di seluruh dunia mempunyai dumbbells dan anda boleh membawa Dumbbell Dominasi dengan anda.
Terima kasih atas latihan ini. Saya telah melantun melalui program selama 3 bulan kerana saya tidak dapat mencari masa untuk sampai ke gim yang lengkap dengan lebih daripada 2 hari seminggu. Tetapi saya ada dumbbells di rumah!

Heather Austin

MENGAPA AKU DIBUAT DD

Saya Jen Comas, pengasas bersama Girls Gone Strong dan ketua jurulatih program Strongest You Coaching. Saya seorang jurulatih pemakanan, jurulatih peribadi NASM, pelatih angkat berat USAW Level One, dan pengajar yoga 200 jam.

Selama 11 tahun yang lalu, saya mempunyai peluang untuk membantu beratus-ratus dan beratus-ratus wanita mencapai matlamat mereka, mulai dari meningkatkan kesihatan mereka, kehilangan lemak, untuk mendapatkan kekuatan.

Dalam bekerja dengan begitu banyak wanita yang mengagumkan, saya mula menyedari bahawa tiga perkara yang memegang banyak daripada mereka kembali dari meningkatkan kecergasan mereka - kekangan masa, keupayaan / keinginan untuk menyertai gim, dan keinginan untuk autonomi ke atas latihan mereka.

Jadi, saya mencipta program yang sangat menyeronokkan dan berkesan yang membolehkan para peserta mendapat latihan yang sengit dalam masa kurang dari 25 minit di mana saja yang mempunyai sepasang dumbbells.

Paling penting, Penguasaan Dumbbell mempunyai apa yang saya percaya bahawa kebanyakan program latihan hilang - kuasa pilihan.

Tiada siapa yang mahu diberitahu dengan tepat apa yang perlu dilakukan, dan program ini memberikan anda keupayaan untuk memilih dari tiga tahap keamatan untuk setiap latihan dalam setiap latihan.

Anda memutuskan apa yang terasa paling baik untuk badan anda dan apa yang anda sedang dalam mood berdasarkan pada setiap hari tertentu.

Anda tidak pernah melakukan apa-apa seperti ini sebelum ini!

PROGRAM DIKELUARKAN SEHINGGA SPRING 2018

Daftar di sini dan menjadi yang pertama untuk diberitahu apabila ia tersedia lagi.


APA ITU ADALAH UNTUK ANDA


Ini bukan senaman bodoh biasa anda.

Ia direka untuk memperbaiki keadaan metabolik, membantu anda menjadi lebih kuat, dan memberi anda kebebasan untuk memilih latihan anda sendiri.

Setiap senaman datang dengan tahap keamatan dari 1-3. Anda boleh merasakannya mudah atau bergantung pada bagaimana perasaan anda pada hari itu.

Latihan berat
Awak tentukan.

Penyesuaian Metabolis
Latihan berat
Kebebasan
Pilihan
Selepas tidak bekerja secara kerap dalam beberapa bulan, sakit belakang saya hilang dan lemak belakang saya menjadi lebih baik!

@outrage_sage
APA YANG KAMU DAPAT


Penguasaan Dumbbell memberikan anda 18 latihan yang masing-masing mempunyai 3 tahap keamatan untuk dipilih.

Anda boleh menggunakan mengikuti latihan sebagai program 6-minggu, menambahnya kepada rutin yang ada sekarang, dan membuat kitaran hampir tidak berkesudahan.

latihan dumbbell
PDF Mudah Dibaca - Mudah untuk memuat turun dan membawa mana-mana sahaja di dunia. Pada telefon, komputer riba atau tablet anda.
Program 6-Minggu - Ikuti e-book melalui kitaran awal dan kemudian teruskan.
18 Latihan - Setiap latihan digariskan dan mudah diikuti dalam 25 minit atau kurang.
Meningkatkan Tahap Intensiti - Pilih tahap keamatan anda untuk setiap latihan.
PROGRAM DIKELUARKAN SEHINGGA SPRING 2018

Daftar di sini dan menjadi yang pertama untuk diberitahu apabila ia tersedia lagi.


HURRICANE IRMA DONATIONS

Saya menyumbangkan 10% hasil yang saya buat dari Dumbbell Domination kepada Badai Irma Community Recovery Fund . Derma akan diproses oleh Yayasan Miami dan saya akan berkongsi jumlah yang kami dermakan dalam kemas kini e-mel.


Penyesuaian Metabolis

Soalan?

Saya di sini dengan jawapan dan gembira untuk bercakap.

E-mel saya di jen [at] jencomas [dot] com dan saya akan menjawab soalan anda.

MENGIKUT PROGRAM SENDIRI ANDA


Hidupkan hidup yang anda inginkan dan pilih yang terbaik untuk tubuh anda.

Setiap. Single. Hari.

Mulailah dan lihat bagaimana Dominasi Dumbbell terasa dalam 25 minit atau kurang.

PROGRAM DIKELUARKAN SEHINGGA SPRING 2018

Daftar di sini dan menjadi yang pertama untuk diberitahu apabila ia tersedia lagi.


BAGAIMANA PROGRAM YANG DIPERLUKAN?

Selepas pembelian, anda akan dialihkan semula ke halaman Terima Kasih yang akan mempunyai panduan PDF anda untuk muat turun anda. Panduan ini juga boleh diakses menerusi resit anda dari Clickbank.com. Mana-mana soalan, hanya e-mel saya !

ClickBank adalah peruncit produk di laman web ini. CLICKBANK® adalah cap dagang berdaftar
of Click Sales Inc., sebuah syarikat Delaware yang terletak di 1444 S. Entertainment Ave., Suite
410 Boise, ID 83709, Amerika Syarikat dan digunakan dengan izin. Peranan ClickBank sebagai peruncit tidak
merupakan pengesahan, kelulusan atau peninjauan produk atau tuntutan, pernyataan atau
pendapat yang digunakan dalam promosi produk-produk ini.
FAQs

Adakah saya cukup sesuai? Ini bunyi yang sukar!
Anda betul - latihan ini sukar! Walau bagaimanapun, salah satu perkara kegemaran saya mengenai Dumbbell Domination ialah setiap latihan menyediakan banyak pilihan.
Anda dapat memilih bagaimana untuk meletakkan latihan anda bersama-sama dengan memilih dari Level 1, 2, atau 3 untuk setiap pergerakan. Anda juga mempunyai pelbagai pusingan untuk dipilih untuk kebanyakan latihan.
Saya menggalakkan anda untuk mendengarkan badan anda dan memudahkannya untuk melihat bagaimana rasanya, tetapi saya boleh memberi jaminan bahawa terdapat tahap yang akan berfungsi untuk sesiapa sahaja!
Peralatan apa yang saya perlukan?
Untuk majoriti latihan, semua yang anda perlukan adalah sepasang dumbbells. Terdapat beberapa latihan yang memberikan anda pilihan untuk menggunakan sama ada langkah, bangku, atau yang serupa, tetapi ia tidak wajib.
Di manakah saya boleh membeli dumbbell murah?
Saya mendapat dumbbells dari kedai barangan terpakai tempatan dan mereka sangat murah. Walmart juga mempunyai harga yang hebat di dumbbells, dan kadang-kadang mereka menawarkan penghantaran percuma secara dalam talian.
Dumbbells berat apa yang saya perlukan?
Pemula: 10 - 15lb
Perantara / Lanjutan: 20 - 30lb
Adalah optimum untuk mempunyai dua pasangan
Satu pasangan yang sedikit lebih ringan, dan satu pasangan yang sedikit lebih berat
Tetapi, jika anda hanya mempunyai satu pasangan yang akan berfungsi dengan baik.
Berat dumbbells yang anda perlukan akan bergantung kepada tahap kecergasan semasa anda, dan pengalaman anda.
Bagaimana jika saya tidak tahu apa latihan dalam program ini?
Tiada masalah. Terdapat video yang mengiringi setiap latihan yang secara ringkas menunjukkan setiap gerakan dalam senaman itu, bersama dengan beberapa bentuk isyarat.
Bagaimana jika saya tidak boleh melakukan beberapa latihan?
Saya melakukan yang terbaik untuk memberikan pengubahsuaian bagi setiap pergerakan. Walau bagaimanapun, jika anda mendapati bahawa anda tidak dapat melakukan pergerakan itu dengan pengubahsuaian, anda boleh mempertimbangkan melangkau pergerakan itu sama sekali atau menyembunyikan sesuatu yang lain.
Format manakah yang datang dalam latihan?
Latihan dihantar dalam PDF yang cantik dan mudah dibaca.
Adakah latihan ini membuat saya sakit?
Ya, latihan ini mungkin akan memberi anda sedikit sakit awal. Alasannya adalah kerana gaya latihan yang tidak digunakan oleh tubuh anda.
Untuk membantu dengan kesakitan, saya mengesyorkan agar anda selesaikan perkara dan mula konservatif dengan berat. Pastikan untuk menyuburkan badan anda dengan makanan yang sihat, minum banyak air, dan mendapatkan banyak berjalan pada hari-hari bukan latihan anda untuk membantu bantuan dalam pemulihan.
Berapa hari dalam seminggu adalah program DD?
Program ini dirancang untuk dilakukan tiga kali seminggu untuk hasil yang optimum, tetapi anda pasti dapat melakukan kurang daripada itu dan masih meraih ganjaran.
Bagaimana jika saya sedang melakukan program latihan yang lain?
Gunakan latihan dominasi Dumbbell sebagai pemenang untuk menghilangkan salah satu sesi latihan kekuatan anda. Terdapat banyak fleksibiliti dengan ini, jadi ia boleh digunakan dengan baik bersama dengan program latihan lain.
Apakah polisi pengembalian dana? Belakang wang 60 hari
Soalan lain?
E-mel saya di jen [at] jencomas [dot] com dan saya akan menjawabnya.

Girls Gone Strong

MARI SAMBUNGKAN. MEDIA SOSIAL ADALAH KANDUNGAN SAYA.


CATATAN TERKINI


Adakah Latihan Anda Mencegah Kehilangan Lemak?
+ Tepat Cara Betulkan Ia
19 September 2017

Tiga Alasan Mengapa Latihan Anda Tidak Bekerja Untuk Anda
1 September 2017

Sisi gelap untuk mendapatkan Really Lean: Apabila estetika dan kesihatan tidak sepadan
21 Ogos 2017
IKUT @ INSTAGRAM


FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM RSS
© 2016 - Jen Comas. Hak cipta terpelihara. Direka & Dibangunkan oleh pinkpointmedia.com