Cervell d'edat avançada

Click to view text only

Cervell d'edat avançadaHURRY!

A causa de l'alta demanda, tenim oferta limitada disponible. EnhanceMindIQ s'està venent molt ràpid. Aquest producte està actualment disponible i està disponible fins a només mitjanit.

EnhanceMindIQ Booster de cervell

ON POSEM ENVIAR LA SEVA

BOTELLA DESCOMPTADA?

Nom:

Cognom:

Adreça:

País:

Estat:

Ciutat:

Codi ZIP:

Telèfon:

Correu electrònic:


La majoria de les persones comencen a notar la pèrdua de "poder cerebral" o "rendiment cognitiu" des de fa 30 anys

Penseu clar


Si vostè està patint de declivi cognitiu vostè

pot observar símptomes com:

Pèrdua de memòria

Oblidant coses com les claus o la cartera

Dificultat de concentració

Falta d'enfocament

Falta de motivació

Molt baix energia

Píndoles cerebrals

Menys capaç de realitzar mentalment

FETS RÀPIDS SOBRE EL SEU CERVELL

El cervell comença a perdre la nitidesa de la memòria des del 30

Els aliments comuns que mengem cada dia poden esgotar les capacitats cerebrals

Si no segueix una dieta cerebral estricta o realitzeu un potenciador diari com EnhanceMindIQ, el vostre cervell començarà a disminuir el rendiment, cosa que us farà perdre ràpidament la memòria i el focus a mesura que envelleix

Aprofitar el cervell amb els ingredients naturals trobats a EnhanceMindIQ és la manera més segura i ràpida d'augmentar els nivells d'energia diaris

Cervell d'envelliment

FORMULA AVANÇADA-COGNITIVA

MEMÒRIA MÍNIMA

Els ingredients de EnhanceMindIQ han demostrat que ajuden a augmentar la retirada de memòria en homes i dones de gairebé totes les edats. Els homes i les dones dels primers anys 20 a final dels anys trenta van començar a notar increments significatius en la seva memòria a curt termini i alguns augments en la memòria a llarg termini, on les persones de 40 a 65 anys van notar increments dràstics en ambdós!

NIVELLS D'ENERGIA INCREÍ

La fórmula avançada EnhanceMindIQ està dissenyada per donar-vos un impuls d'energia tan aviat com la preneu i manteniu-vos alerta i concentrada durant tot el dia. Els dies de la caiguda de la tarda acaben tan aviat com sentiu l'experiència de Neuro. Vostè romandrà energitzat i centrat fins al moment de tancar els ulls per al llit.

FOCUS POTENTI I MOTIVACIÓ

Cada dia els nostres cossos canvien i algunes de les nostres cèl·lules cerebrals moren. A mesura que envellim, comencem a sentir els efectes d'això i els resulta molt difícil mantenir-se enfocats o motivats. T'assabenta extraure les teves claus o la cartera cada vegada més o oblideu fer petites tasques al voltant de la casa com agafar la paperera fins que arribi el camió de la paperera? Això és degut a que a mesura que envellem la nostra salut mental disminueix de manera natural l'estrès diari que posem en el nostre cervell. Per això, necessiteu EnhanceMindIQ: es tracta d'una fórmula amable dissenyada per assegurar que el vostre cervell obtingui tots els ingredients i vitamines que necessiti en la dosificació exacta que necessita per millorar totes les àrees del creixement cognitiu, incloent el focus, l'energia, el curt i memòria a llarg termini, capacitats de resolució de problemes i molt més.

Píndoles cerebrals

EnhanceMindIQ : feu -li un límit mental

EnhanceMindIQ és un nou suplement que s'ha fet gairebé impossible de trobar a causa de les seves propietats cognitives de pensament superiors. EnhanceMindIQ es coneix com un potent Nootròpic que es considera un "Suplement intel·ligent". Els nootròpics, per definició, milloren les funcions mentals, com la cognició, la memòria, la intel·ligència, la motivació, l'atenció i la concentració, alterant l'oferta cerebral dels neuroquímics.

100% Tot natural

Rendiment mental òptim

100% complex de fosfatidilserina pura

Funcionament eficient de les cèl·lules cerebrals

Estudis humans dirigits per la recerca

Seguretat i eficàcia confirmades

Fabricat a la Facilitat GMP de la FDA

Entorn de laboratori certificat

COM UTILITZAR I OBTENER RESULTATS

1 SEGUR

Prendre una pastilla cada matí. És totalment natural i 100% segur

2 BRAIN-BOOST

La barreja cognitiva en cada càpsula es treballa immediatament subministrant al cervell els ingredients necessaris per millorar el focus, la memòria i l'energia.

3 RESULTATS

Comença a veure resultats com:

Augment del record de memòria

Augment de l'energia

Augment de la reacció cerebral

Humor més feliç

Millor salut general

Sensiblement més focus

Millora de la memòria i del cervell

Acceptem


Ens importa


Termes i condicions | Política de privacitat | Atenció al client

Les declaracions fetes als nostres llocs web no han estat avaluades per la FDA (Food & Drug Administration dels EUA). Aquest producte no pretén diagnosticar, curar ni prevenir cap malaltia. La informació proporcionada per aquest lloc web o aquesta empresa no és un substitut per a una consulta presencial amb el seu metge i no ha de ser considerada com a consell mèdic individual. Els testimonis d'aquest lloc web són casos individuals i no garanteixen que obtingueu els mateixos resultats.


Les representacions sobre l'eficàcia i la seguretat de EnhaneMindIQ no han estat avaluades per l'Administració de Drogues i Aliments. La FDA només avalua aliments i drogues, no suplements com aquests productes. Aquests productes no estan destinats a diagnosticar, prevenir, tractar o curar qualsevol malaltia. Feu clic aquí per trobar proves d'una prova, anàlisi, investigació o estudi que descrigui els beneficis, el rendiment o l'eficàcia d'EnhaneMindIQ basada en l'experiència dels professionals pertinents.


Penseu clarAnar ↑ Bouras C, Hof PR, Giannakopoulos P, Michel JP, Morrison JH «Regional distribution of neurofibrillary tangles and senile plaques in the cerebral cortex of elderly patients: a quantitative evaluation of a one-year autopsy population from a geriatric hospital». Cereb. Cortex, 4, 2, 1994, pàg. 138–50. DOI: 10.1093/cercor/4.2.138. PMID: 8038565.
Anar ↑ «Dia Mundial de l'Alzheimer». Generalitat de Catalunya, 21-09-2012.
Goldberg en parla en termes de talent i saviesa. Quan una persona és jove guanya en talent, en rapidesa mental. És l’edat d’absorbir nous camins, noves experiències i nous reptes amb passió i predisposició. La saviesa és la manera de respondre a les situacions de la vida d’una forma més serena i sintètica. Pràcticament podríem dir que és l’edat teòricament del «seny». En tot cas, l’autor recorda que moltes celebritats han tingut alguna lesió cerebral parcial durant la seva vida professional en edats avançades, però que la potència de reconeixement de patrons era tan alta que esmicolava el problema original.
Anar ↑ Rosendorff C, Beeri MS, Silverman JM «Cardiovascular risk factors for Alzheimer's disease». Am J Geriatr Cardiol, 16, 3, 2007, pàg. 143–9. DOI: 10.1111/j.1076-7460.2007.06696.x. PMID: 17483665.
Anar ↑ Harvey PD, Moriarty PJ, Kleinman L, et al. «The validation of a caregiver assessment of dementia: the Dementia Severity Scale». Alzheimer Dis Assoc Disord, 19, 4, 2005, pàg. 186–94. DOI: 10.1097/01.wad.0000189034.43203.60. PMID: 16327345.
Anar ↑ Shega JW, Levin A, Hougham GW, et al. «Palliative Excellence in Alzheimer Care Efforts (PEACE): a program description». J Palliat Med, 6, 2, April 2003, pàg. 315–20. DOI: 10.1089/109662103764978641. PMID: 12854952.
Anar ↑ Selkoe DJ «Translating cell biology into therapeutic advances in Alzheimer's disease». Nature, 399, 6738 Suppl, June 1999, pàg. A23–31. DOI: 10.1038/19866. PMID: 10392577.
Anar ↑ Ito N «[Clinical aspects of dementia]» (en japanese). Hokkaido Igaku Zasshi, 71, 3, May 1996, pàg. 315–20. PMID: 8752526.
Anar ↑ Isaac MG, Quinn R, Tabet N «Vitamin E for Alzheimer's disease and mild cognitive impairment». Cochrane Database Syst Rev, 3, 2008, pàg. CD002854. DOI: 10.1002/14651858.CD002854.pub2. PMID: 18646084.
La fortalesa del nou treball es basa, en part, en la quantitat i la qualitat dels tests i les dades recollides. A la majoria d’estudis anteriors no es disposava d’una mostra tan nombrosa ni s’examinava un ventall tan ampli d’edats, ni tampoc d’atributs. “Vam constatar que facultats diferents maduraven a edats diferents -explica Germine-. Estem davant d’un retrat molt més ric de l’evolució [de la cognició] al llarg de la vida que el simple envelliment”. La velocitat de processament (la rapidesa amb la qual efectuem operacions amb xifres, paraules o imatges com si les féssim en una pissarra mental) tendeix a arribar al punt culminant a finals de l’adolescència, abans dels vint anys, confirmen Germine i Hartshorne. D’altra banda, la memòria aplicada a certes coses, com ara els noms, arriba al màxim als vint i pocs anys. Ara bé, la capacitat de la pissarra mental, que anomenem memòria de treball, assoleix el màxim rendiment deu anys més tard i es deteriora molt lentament. En particular, la capacitat de recordar cares i fer operacions mentals amb números presenta un pic al voltant dels 30, revela l’estudi, “ fet que resulta difícil d’encabir en la dicotomia entre intel·ligència fluïda i cristal·litzada”.
Kawas CH «Medications and diet: protective factors for AD?». Alzheimer Dis Assoc Disord, 20, 3 Suppl 2, 2006, pàg. S89–96. PMID: 16917203.
Anar ↑ Kheifets, L; Bowman, Jd et al. «Future needs of occupational epidemiology of extremely low frequency electric and magnetic fields: review and recommendations». Occupational and environmental medicine, 66, 2, Feb 2009, pàg. 72–80. DOI: 10.1136/oem.2007.037994. PMID: 18805878.
L'últim dia de la Conferència sobre la malaltia d'Alzheimer es va centrar en el diagnòstic, el tractament i la prevenció de la demència.
Anar ↑ Eskelinen MH, Ngandu T, Tuomilehto J, Soininen H, Kivipelto M «Midlife coffee and tea drinking and the risk of late-life dementia: a population-based CAIDE study». J Alzheimers Dis, 16, 1, January 2009, pàg. 85–91. PMID: 19158424.
Com que la reducció de l'activitat de les neurones colinèrgiques és una de les característiques més conegudes de la malaltia[ ], per combatre-la s'utilitzen inhibidors de l'acetilcolinesterasa que redueixen el ritme de desintegració de l'acetilcolina (Ach); per així incrementar-ne la concentració i combatre'n la pèrdua, que implica la mort de les neurones colinèrgiques [ ]. Per aquest motiu, el 2008 es van aprovar un seguit de fàrmacs inhibidors de la colinesterasa per controlar els símptomes de l'Alzheimer, entre els quals el donepezil (EFG, Aricept®),[136] galantamina (EFG, Reminyl®),[137] i rivastigmina (EFG, Exelon®, Prometax®)[138][139] Hi ha proves de l'eficàcia d'aquests medicaments en moderar lleugerament la malaltia,[140] i també algunes en la seva utilitat en fases avançades. Tot i així, com a tractament per a les últimes etapes només està aprovat el donepezil.[141] Per altra banda, no s'ha pogut demostrar que el fet de prendre aquestes drogues en casos de discapacitat cognitiva lleugera produeixi cap efecte per retardar les manifestacions progressives.[142] Els efectes secundaris més comuns són les nàusees i els vòmits, els quals estan relacionats a un excés de colinèrgics, i apareixen en aproximadament el 10 o el 20% dels pacients amb intensitats variables. Altres efectes menys comuns serien les rampes musculars, la disminució del ritme de cor (braquicàrdia), la gana i el pes, i un increment en la producció d'àcid gàstric[143]
«Exelon U.S. Prescribing Information» (PDF). Novartis Pharmaceuticals, juny 20006. [Consulta: 30 juliol 2009].
Anar ↑ Gold DP, Reis MF, Markiewicz D, Andres D «When home caregiving ends: a longitudinal study of outcomes for caregivers of relatives with dementia». J Am Geriatr Soc, 43, 1, January 1995, pàg. 10–6. PMID: 7806732.
Els científics han trobat que l’envelliment del cervell suposa un balanç entre guanys i pèrdues. Els més grans acumulen saviesa, són més empàtics i prenen decisions socials millors
Tanmateix, els joves que consulten els seus avis (normalment, en casos de desesperació) no ho fan només amb la intenció de recuperar dades de les que s’acumulen amb els anys, com ara fets històrics o dites antigues. En general, no els acostumen a demanar ajuda relacionada amb la memòria a curt termini o la resolució de trencaclosques. De fet, aquestes capacitats, anomenades intel·ligència fluïda, assoleixen el màxim rendiment entre els 20 i els 30 anys.
Troben el cap i les cames de la periodista Kim Wall
Anar ↑ Jagger C, Clarke M, Stone A «Predictors of survival with Alzheimer's disease: a community-based study». Psychol Med, 25, 1, January 1995, pàg. 171–7. DOI: 10.1017/S0033291700028191. PMID: 7792352.
En aquest nou estudi, els investigadors van analitzar la relació entre la meditació i la preservació de la matèria grisa, el teixit on es produeix la cognició i els records s'emmagatzemen. Van examinar els cervells de 100 participants, 50 persones que havien estat meditant durant una mitjana de 20 anys i 50 que mai havien meditat. Els dos grups estaven compostos per 28 homes i 22 dones entre les edats de 24 i 77. Els cervells dels participants van ser escanejats i tots dos grups van mostrar una disminució de la matèria grisa amb l'edat avançada, però els meditadors de llarg termini van experimentar reduccions més petites en el volum de matèria grisa que els que no meditaven. Semblava que la matèria grisa, en els quals meditaven, es conservava millor.
Anar ↑ Patterson C, Feightner JW, Garcia A, Hsiung GY, MacKnight C, Sadovnick AD «Diagnosis and treatment of dementia: 1. Risk assessment and primary prevention of Alzheimer disease». CMAJ, 178, 5, February 2008, pàg. 548–56. DOI: 10.1503/cmaj.070796. PMC: 2244657. PMID: 18299540.
Anar ↑ American Psychiatric Association. Diagnostic and statistical manual of mental disorders: DSM-IV-TR. 4a ed.. Washington DC: American Psychiatric Association, 2000. ISBN 0890420254.
Anar ↑ Petersen RC «The current status of mild cognitive impairment—what do we tell our patients?». Nat Clin Pract Neurol, 3, 2, February 2007, pàg. 60–1. DOI: 10.1038/ncpneuro0402. PMID: 17279076.
El treball, liderat pel professor Brian T. Gold, posa en relleu el valor de la contínua estimulació de l'activitat mental al llarg de la vida. Quan la gent envelleix, disminueix la flexibilitat cognitiva (la capacitat d'adaptar-se a circumstàncies desconegudes o inesperades), però aquest estudi indica que una vida bilingüe i el conseqüent canvi constant entre les llengües ajuda a reduir aquest declivi.
El cervell és una de les darreres fronteres del coneixement humà i, molt probablement, la més enigmàtica i interessant. Pensem i actuem amb el cervell: desitjos, esperances, decepcions, decisions, plaer tot passa pel cervell. Tanmateix, sovint s infravalora l arrel biològica de la conducta humana. Per què ens agraden tant els jocs competitius? Com influeixen els gens que condicionen la formació i el funcionament del cervell en les nostres decisions? Per què diverses persones recorden un mateix fet aparentment objectiu de manera diferent? L economia, amb els seus alts i baixos, depèn també de com funciona el nostre cervell? De quina manera s interrelacionen la biologia i la cultura per fer-nos ser com som? Les profunditats de la ment ofereix una panoràmica àmplia i transversal d aquests i altres aspectes relacionats amb el cervell. I, sens dubte, conèixer com funciona el cervell ens permet comprendre millor la polièdrica i contradictòria societat humana.
Anar ↑ Röösli, M «Commentary: Epidemiological research on extremely low frequency magnetic fields and Alzheimer's disease--biased or informative?». International journal of epidemiology, 37, 2, Apr 2008, pàg. 341–3. DOI: 10.1093/ije/dyn024. PMID: 18276625.
saviesa al cervell madur afabaix afabax associacio familiars alzheimer llobregat barcelona avis gent gran bilingües millor que monolingües Barcelona adults parlat habitualment dues llengües arriben vells amb major flexibilitat cognitiva alternança idiomes afavoreix agilitat mental també modifica activitat cerebral
internet marketing strategy software

Sitemap